Kisfiaim érkezésével egyik pillanatról a másikra megváltozott az életem, amit korábban elképzelhetetlennek tartottam. Az anyává válás sokféleképpen megváltoztat. Viszont, rájöttem arra, hogy még mindig értékelhetem azt, ahogy kinézek, miközben nincs elég időm arra, hogy mindig megformázzam a hajam, és az egész arcomat kisminkeljem.

Testem is sokféleképpen változott a terhesség alatt és után. Néha nem érzem olyan jól magam a bőrömben, mint régen - és ez így van rendjén. Anya vagyok, és ehhez igazodom. De, megtanultam azzal dolgozni, amim van! Nem baj, ha nem ugyanaz a testem, mint korábban, de, hogy megközelítőleg olyan legyen, ez egy cél, amit kitűztem magam elé, és nap mint nap teszek érte.

Rájöttem, hogy az anyaság és a munka mellett is boldogságot találok abban, hogy felkészülök az adott napra. A tudat, hogy továbbra is szenvedélyesen rajongok a divat- és szépségtrendekért, inspirál.

Más vagyok, mint régen, valóban. Kíméletesebb vagyok magammal, és jobban megértem mások döntéseit. Emellett, még mindig élvezem, hogy megőrizhetem azt a divat- és szépségtudatos nő érzését, aki voltam - és még mindig vagyok. Szeretem a csodálatos gyerekeimet nevelni - és közben megőrizni egy kicsit a régi önmagamból.


Az otthoni arcgőzölés talán kissé feledésbe merült, pedig kellő ismerettel egy kiváló módja annak, hogy tisztítsd és frissítsd az arcbőrödet. Ez a folyamat nemcsak a pórusokat nyitja meg és segíti a mélytisztítást, hanem előkészíti a bőrödet a további ápolásra is. Íme, néhány tipp, hogyan hajtsd végre lépésről lépésre ezt a pihentető és hatékony...

Mint sokan közületek, én is mindig a tökéletes bőrápolási rutinra törekszem. A hámlasztás kulcsfontosságú része ennek a folyamatnak, de gyakran felmerül a kérdés: mechanikai vagy kémiai hámlasztókat használjunk? Mindkettőt kipróbáltam, és most megosztom veletek tapasztalataimat, hogy segítsek nektek a legjobb döntés meghozatalában.

Az ősz a színes lombos erdei séták ideje, de tökéletes ürügy arra is, hogy bekuckózz és a hűvösebb estéket bőséges forró csokoládé fogyasztása mellett töltsd el. Ahogy az évszak változik, és az időjárás hidegebbé válik, ezzel együtt mindenféle hajprobléma jelentkezhet, beleértve a fejbőr kiszáradását és az extra göndörödést. Olvasd el az öt...

Az átmeneti időszakok időjárását szinte lehetetlen megjósolni. Az egyik percben még süt a nap, a következőben pedig már felhős az ég és hűvös szél fúj.

Neked mi jut eszedbe Audrey Hepburnről, Kate Middletonról és Jackie Kennedyről, az Egyesült Államok korábbi first lady-jéről? Nekem a tartás, a nőiesség, a magabiztosság és a kifinomultság. Pontosan ezekkel a szavakkal jellemezhetjük a klasszikus elegancia stílust. Nem véletlen, hiszen ők is ennek a képviselői, híres ikonjai. Megmutatták, hogy egy...