JLo menyasszonyi manikűrje

2022.09.06

Itt a francia körmök új, természetes változata őszre!

Jennifer Lopez nagy kedvencem. Nem csak tehetsége miatt, hanem ahogy a nőiességét minden körülmények között vállalni és képviselni tudja. Így, nem meglepő, hogy ért a körömtrendekhez is. JLo elővette a trendet, majd ismét felcserélte, hogy egy új, menő alternatívát alkosson, amit az esküvőjén viselhet.

Nemrégiben Ben Affleck és Jennifer Lopez másodszor ünnepelte esküvőjét. És bár a ruháról és a hajáról már rengeteget beszéltek, a körmei is megérnek egy misét...

Az énekesnő egy nagyon hosszú, kúpos formát választott, a körmét pedig félig áttetsző, majdnem fehér tónusúra festette az egészen végig, így a fehér hegyei még át is látszottak rajta - mint egy francián, "tejes" fedőlakkal.

Ha engem kérdezel, ezek a körmök éppúgy tökéletesek a hétköznapokra, mint alkalmakra, például egy esküvőre. Sőt, Jennifer már korábban is bevállalta ezt az árnyalatot...

Tom Bachik, aki régóta Jen körmöse, és az esküvői manikűrjét is készítette, korábban már közzétett képeket az énekesnőről, amin hasonló stílust visel. Akkor egy fotót posztolt J.Lo frissen manikűrözött ujjairól, és azt jósolta, hogy "nincs is szebb a nyáriasan friss, tiszta fehérnél" a körmökön.

Sőt, nem feltétlenül kell körömszalonba menni a manikűrért. A "milky white" körmöket otthon is könnyen elkészítheted.

Szóval, bármennyire is szeretjük a színes, díszes körömdizájnokat, egy letisztult manikűr a változatosság kedvéért felüdülés lehet. Ahogy Tom Bachik stylist az Instagramon elárulta, J.Lo természetes körmeit lágy, mandula alakúra reszelte, majd a Bio Seaweed Gel körömlakkjával festette be őket Be the Light színben, hogy tejfehér legyen a végeredmény. És ahogy a menő francia körmök alternatívájának már a neve is elárulja, ez adja meg azt az áttetsző, könnyed, friss, tejes megjelenést.

Jennifer Lopez tejszerű körmeinek titka az ápolt körömágy és a hibátlan kivitelezés, amilyet alább elmentettünk extra inspirációként.

forrás: https://www.glamourmagazine.co.uk/article/jennifer-lopez-milky-manicure