Kés- és tűmentes arcplasztika

2022.05.11

Imádok jógázni. Amellett, hogy rettentően ellazít, a legmélyebb izmokat is megmozgatja. A szülés után fennmaradt pár kilótól való megszabadulást a kardió-jóga kombónak köszönhetem. Elgondolkoztam azonban azon, hogy az edzés miért áll meg a nyakunknál? Hiszen, az arcunkban, a fejünkben és a nyakunkban 57 izmunk van, és ezeket ugyanúgy tónusban kell tartanunk erősítéssel, mint a testünket. Lazítanunk és masszíroznunk is kell ezt a három területet, a többi testrészünknél szinte jobban, hiszen az arcunk és nyakunk mindig látszik és erről ítélik meg többek között a korunkat is. :)

Keresgélni kezdtem, mit tehetnék arcom fiatalon tartása érdekében, amely nem igényel invazív (injekciós, műtéti) beavatkozást. Külföldi oldalakon az arcjóga tarol. Ez egy nagyszerű egyszerű módja annak, hogy természetes módon megemelje az arcot, és belülről is nyugodtabbnak érezzük magunkat, ráadásul kb. plusz 5 perccel az esti arctisztítási rutinba jól beilleszthető. Rettentő praktikus applikációkat találtam hozzá, ami lépésről lépésre bemutatja a teendőket, attól függően, hogy az arc melyik részére szeretnénk "rágyúrni".

Kicsit mélyebbre ástam a témában, hogy a szkeptikusokat is megnyugtathassam, a tényleges magyarázatokkal:

A mindennapos arctorna az izmok emelésére és tonizálására, a bőr feszesítésére szolgál.

Az arcmasszázs a nyirokelvezetést és a jobb keringést segíti, hogy az arc ragyogjon, míg a napi arcrelaxációs rutin a stressz és a feszültség oldására, valamint a ráncok megelőzésére és lágyítására alkalmazható .

A napi arcjógázás egyszerűen visszaadja a csillogást. Azonnali ragyogást kölcsönöz a bőrnek, rendszeres napi gyakorlással pedig feszesebbnek tűnik az arcod. A saját kezed használatával az arcjóga lehetővé teszi, hogy az arcod úgy nézzen ki, ahogyan szeretnéd. Olyan eszközeid lesznek, amelyek egy életen át kitartanak, hogy önmagad legjobb verzióját érezd.

És, ne feledjétek, hogy az igazi szépség belülről fakad! A jó belső közérzet pedig az arcon keresztül sugárzik. :)

Namaste!