Mi a menő 2022 nyarán?

2022.06.03

Akit egy kicsit is érdekel a naprakész, divatos megjelenés, eljátszik a gondolattal, hogy az éppen aktuális trendeket hogyan tudná a testének, költségvetésének és életmódjának megfelelően alkalmazni. Az új megjelenések ​​némi kihívást jelenthetnek a hétköznapi nők számára, de idén szerencsére rengeteg hordható divatirányzat található, amelyek szuperül viselhetők, függetlenül attól hány éves vagy és milyen eseményre mész.

A 2022-es nyár színei magukba foglalják a megnyugtató otthonosság és az izgalmas kalandérzet iránti vágyainkat: a nyugodt és időtlen színek, valamint a vidám és játékos árnyalatok révén. Ezen a ponton, ahol a divat klasszikus szabályai már nem érvényesek, az idei nyári árnyalatok lehetővé teszik számunkra, hogy minden kívánt kombinációt kipróbálhassunk. Kedvünkre kísérletezhetünk, elősegítve és ösztönözve magunkat új színek felfedezésére, ezáltal valóban személyre szabott stílusokat eredményezve.

Az oversize ing, a ballonos jelleg és a puffos ujjú trend úgy néz ki, folytatódik az év végéig. Ha valami, az utóbbi biztosan feldobja az összes rövid és hosszú nadrágot, aminek az alján valószínűleg még mindig ringani fog valami díszítés.


Felejtsd el a virágokat! Idén a gyümölcsöket szeretjük !

A gyümölcs és növénymintás nyomatok mindenhol megtalálhatók lesznek ebben a szezonban. Csak rajtad áll, mennyire köteleződsz el mellettük! J Az arany citromgrafikás pólótól a teljes ruhán végignyomtatott növényeken át, idén módod van arra, hogy ezt a különleges dizájnt a ruhatáradba illeszd és még trendi is leszel!Horgolt cuccok

Ezek a retró kézműves termékek igazán frissítőleg hatnak ebben a szezonban. Ha sokat viselsz, "túl soknak" tűnik, ezért bánj vele óvatosan. Keress olyan ruhadarabokat, amiben csak egy-egy horgolt rész van, vagy pusztán csak egy kiegészítő belőle is mókásnak hathat.

Tökéletes nyári darab lehet a strandon a fürdőruha fölé, vagy rövidebb, testhez álló ruhák kiegészítőjeként. Ebben az esetben, jobban mutat, ha nagyobb lyukú a kötött minta. Szandállal, sőt még csizmával is viselheted! Ne riadj vissza attól, hogy merész mintákkal és színekkel is kipróbáld őket.Charm nyakláncok

Igazából semmi sem egyszerűbb, mint feldobni egy nyakláncot magunkra, ezért is a nyár egyik leginkább hordható trendje a charm nyaklánc vagy karkötő. Válassz egy kész összeállítást, vagy készíts saját, személyre szabott kiegészítőt. Tiéd a választás!

2022-ben megszállott vagyok a charm nyaklánc ötletével. Szerencsére a lehetőségek a merésztől a finomabb lehetőségekig terjednek, amelyek nem tűnnek ki a már meglévő gyűjteményemből. Szeretem a nyári bohókás és rikító, csillogó-villogó kiegészítőket, fülben, karon, nyakban és bokán!

A kagyló ihlette nyakláncoktól, a vidám és színes darabokig, amelyeket mosolygós arcok és egyéb ikonok díszítenek, mindent megtalálhatunk, ami tavaszi és nyári öltözékünket feldobja. Nyugodtan gyűjtheted a medálokat a maximális hatás érdekében, vagy viselheted önmagában is a finomabb látvány érdekében. Az "ifjú korunk" trendjeinek újraélésének köszönhetően valószínűleg találsz majd néhány olyan charm-ot, amellyel kiegészítheted a repertoárod. Ez az egyetlen alkalom, amikor valóban minél több, annál jobb. És ne félj keverni a fémeket! Az egyszeri, divatos faux tényleg menő ebben a szezonban. Használd ki!Párosítás

Nos, a kétrészből álló ruhadarabok párosítása nem új trend. Először a '70-es években tűnt fel majd a '80-as és '90-es években csökkent az összeillő szettek iránti szeretet. Idén azonban visszatért és újult erővel tarol, olyannyira, hogy a divatipar legmenőbb trendje lett. A kétrészes együttesek párosítása a hírességek és a divatbloggerek legújabb ötletszüleményei közé tartoznak.

Népszerűségét illetően nem elhanyagolható szempont kiváló ár-érték aránya sem. Egy kétrészes szett ára olcsóbb lehet, mint a felső és az alsó külön vásárlása. A nadrág, ruha vagy jumpsuit fénye továbbra sem csökkent, de a keverés és párosítás a legtöbbet hozhatja ki pénzedből, mert a részeket hordhatod más ruhákkal is a szekrényedből, ami felfrissíti a ruhaválasztást. Bónuszpontok a sokoldalúságért!Papucs-szandálok

Egy szintén könnyen beszerezhető nyári trend a papucs-szandál. Az új cipők beszerzése nagyszerű módja annak, hogy a jelenlegi ruhatáradat egy kicsit frissebbé varázsold. Akár lapos, vagy magassarkút választ, a papucs-szandálok szuper frissnek tűnnek ezen a nyáron!

A bőr papucsok és szandálok, mint például a Birkenstocks és a Chanel-dad szandálok, divatosak ezen a nyáron, miközben a bolyhos papucsokba is érdemes beruházni. A sportos papucsok viszont, úgy tűnik kikerülnek a radarból.