Segítsünk együtt rászoruló nőtársainkon!

2023.02.23

A női higiéniai termékek hiánya jelentős problémát jelenthet a nehéz körülmények között élő nők számára. Az ilyen helyzetben lévő hölgyeknek az élet mindennapi kihívásain túl a menstruációs ciklusuk kezelése is nehézséget jelent, így az egészségük és az általános életminőségük is veszélybe kerülhet.

A #nemluxustaska kampány már 2018 decemberében kezdetét vette és minden évben nagy sikert aratott. A kampány célja, hogy a szegénység sújtotta magyarországi nőket segítsék különböző intim higiéniai és tisztálkodási termékekkel. 2022-ben 13.683 db táska gyűjtöttek össze, idén reméljük ennél is többet sikerül!

Az adományozott női higiéniai termékeknek nagyon fontos szerepük lehet abban, hogy ezek a nők jobban megértsék a menstruáció fontosságát, és jobban tudják kezelni azt, és ezáltal javítsák életminőségüket.

Az ilyen termékek adományozása lehetőséget ad arra, hogy olyan alapvető szükségleteiket biztosítsuk, amelyekhez korábban nem voltak hozzáférésük.

Az adományozható termékek listáját megtalálod a www.nemluxustaska.hu oldalon.

Segítsük őket abban, hogy jobb jövőt teremthessenek maguknak és családjuknak! Egy táska összeállításával Te is hozzájárulhatsz, hogy a társadalom összes rétege felé terjesszük azt az érzést, hogy mindenki hozzájárulhat a jobb világ megteremtéséhez.